Kerst & Nieuwjaar menu’s

Feestmenu’s

(PRIJS PER PERSOON) (MIN. PER 2 PERSONEN) 
(KROKETTEN OF GRATIN INBEGREPEN)

Menu 1
(opgelet vanaf 8 pers.)

Butternut- avocadosoep met Zwarte Woudham (400ml.) + brood
Gevulde kalkoen (gehakt, champignons en kastanjes) met champignonsaus en peertje met veenbessen
Advocaatmousse met appel
€25.50
Menu 2

Wildpastei met uiconfi en garnituur + brood
Parelhoenfilet met Calvadossaus, gestoofd witloof en spruitjes
Mousse van Mascarpone, Nutella en rood fruit
€28.25
Menu 3

Scampi's (6 st.) met kruidige paprikasaus + brood
Gelardeerd varkenshaasje gevuld met appel en pruim, saus van
Madeira, boontjes in spek (2 st.) en gestoofde worteltjes
Koffiebavarois met speculaascrumble
€32.00

Vismenu €31,00

(PRIJS PER PERSOON) (MIN. PER 2 PERSONEN PER OPTIE) 
(KROKETTEN OF PUREE EN GEWOKTE GROENTEN INBEGREPEN)

Voorgerecht
(telkens voorzien van brood)
Gerookte visschotel OF
Scampi's Traiteur Yannick (6 st., tomaat, mascarpone, dragon en spekblokjes)
Hoofdgerecht
Kabeljauwhaasje met mosterdsaus OF
Zalm met dragonsaus OF
Dessert
Citroenmousse met Limoncello OF
Cheesecake met blauwe bessencompote OF

Wildmenu €34.50

(PRIJS PER PERSOON) (MIN. PER 2 PERSONEN PER OPTIE) 
(KROKETTEN OF GRATIN INBEGREPEN)

Voorgerecht
(telkens voorzien van brood)
Slaatje gerookte eendenborst met ananas en frambozenvinaigrette OF
Duo van wildpastei met mangochutney OF
Hoofdgerecht
Stoofpotje van wild OF
Fazantfilet - en bout met portosaus
3 soorten te kiezen uit:
spruitjes met spekblokjes, gestoofde worteltjes, gestoofde erwtjes, peertje met veenbessen, gebakken bloemkool, boontjes met spekblokjes of gestoofd witloof
Dessert
Panacotta van kokos en mango OF
Tiramisu met Baileys en speculaas OF