Feestmenu’s
(PRIJS PER PERSOON) (MIN. PER 2 PERSONEN)
(KROKETTEN OF GRATIN INBEGREPEN)
Menu 1 (opgelet vanaf 8 pers.) Butternut- avocadosoep met Zwarte Woudham (400ml.) + brood Gevulde kalkoen (gehakt, champignons en kastanjes) met champignonsaus en peertje met veenbessen Advocaatmousse met appel | €25.50 |
Menu 2 Wildpastei met uiconfi en garnituur + brood Parelhoenfilet met Calvadossaus, gestoofd witloof en spruitjes Mousse van Mascarpone, Nutella en rood fruit | €28.25 |
Menu 3 Scampi's (6 st.) met kruidige paprikasaus + brood Gelardeerd varkenshaasje gevuld met appel en pruim, saus van Madeira, boontjes in spek (2 st.) en gestoofde worteltjes Koffiebavarois met speculaascrumble | €32.00 |
Vismenu €31,00
(PRIJS PER PERSOON) (MIN. PER 2 PERSONEN PER OPTIE)
(KROKETTEN OF PUREE EN GEWOKTE GROENTEN INBEGREPEN)
Voorgerecht
(telkens voorzien van brood)
Gerookte visschotel OF |
Scampi's Traiteur Yannick (6 st., tomaat, mascarpone, dragon en spekblokjes) |
Hoofdgerecht
Kabeljauwhaasje met mosterdsaus OF |
Zalm met dragonsaus OF |
Dessert
Citroenmousse met Limoncello OF |
Cheesecake met blauwe bessencompote OF |
Wildmenu €34.50
(PRIJS PER PERSOON) (MIN. PER 2 PERSONEN PER OPTIE)
(KROKETTEN OF GRATIN INBEGREPEN)
Voorgerecht
(telkens voorzien van brood)
Slaatje gerookte eendenborst met ananas en frambozenvinaigrette OF |
Duo van wildpastei met mangochutney OF |
Hoofdgerecht
Stoofpotje van wild OF |
Fazantfilet - en bout met portosaus |
3 soorten te kiezen uit: spruitjes met spekblokjes, gestoofde worteltjes, gestoofde erwtjes, peertje met veenbessen, gebakken bloemkool, boontjes met spekblokjes of gestoofd witloof |
Dessert
Panacotta van kokos en mango OF |
Tiramisu met Baileys en speculaas OF |